Skurvognsrengøring

Daglig rengøring af skurvogne
Hovedrengøring af skurvogne
Køb af rengøringsartikler
Køb af kildevand
Ring for et uforpligtende tilbud, på tlf. 20 61 14 68

Er du entreprenør eller håndværksmester, der har en masse byggeprojekter, står vi klar til at give dig en hjælpende hånd med rengøring af dine skurvogne til en skarp pris.

Vi søger for, at din hverdag glider, så du ikke skal tænke på rengøring, opfyldning og indkøb af papirvarer samt diverse rengøringsartikler.
Ydermere kan vi servicere med kildevand til de tørstige sjæle på byggepladserne.

Ring og lav din aftale allerede i dag, på tlf. 20 61 14 68
Kontakt os
275 kr. pr. vogn.

Det siger kunderne

Dorte Lykke

Overskud i hverdagen er i kort fortalt den største gave ved at Olsen Cleaning kommer og hjælper hjemme hos mig. Som selvstændig og mor til en lille dreng giver det en god ro i maven at vide at hvad jeg ikke selv når, det kommer Olsen og klarer en gang om ugen så der ikke er nogle nullermænd der får lov til at vokse sig alt for store. Og Olsen er ikke som andre rengøringsvirksomheder, det er altid det samme team der kommer og altid smilende og med overskud til lige at tage et par skraldesække med på lossepladsen hvis de alligevel skal forbi. Ud over rengøring hjælper Olsen mig også med vinduespudsning og hækkeklipning - det er en kæmpe hjælp i min hverdag og jeg anbefaler Olsen til alle der har brug for lidt mere overskud i hverdagen.

Psykiatrien Region Sjælland

På Psykiatrien i Roskilde under Region Sjælland, har Teknisk Afdeling ved flere ombygninger og renoveringer af patientværelser brugt Olsen Cleaning til håndværker rengøring og slutrengøring når projekterne er færdige.

Olsen Cleaning har været fleksibel og udført et flot arbejde med rengøring og vinduespudsning når byggeprojekterne skulle afleveres til afsnittene på Psykiatrihospitalet i Roskilde. Under byggeprojektet med tagrenovering har Olsen Cleaning ligeledes udført rengøring af skurfaciliteter og toiletter. Det er fornøjelse at arbejde sammen med Olsen Cleaning udtaler Niels Bille, projektleder Teknisk Afdeling Psykiatrien Region Sjælland.

Christina

Som familie med 2 karriere personer og med små børn, er det fantastisk at man kan få Olsen Cleaning til at komme og gøre rent. For mig betyder det at jeg får gjort ordentligt rent og jeg sparer tid. For nyligt var jeg på ferie. Vi havde selvfølgelig tømt køleskabet, og jeg gad godt komme hjem til et rent køleskab. Det var bare en besked om det var muligt. Og så havde jeg et helt rent køleskab. Det var så fedt.

Lise Bergmann

Jeg er meget glad for Jens-Christian Olsen! Han er præcis og grundig, meget tjenstvillig og pålidelig, kommer ofte med en hjælper og de når rigtig meget og har kræfterne dertil, så det hjælper mig over min høje alder, hvor jeg kan så lidt og de kan så meget.

Marie Louise

Jeg har nu benyttet "Olsen Cleaning" i et stykke tid, med rengøring hver 14. dag. Jeg er godt tilfreds med rengøringen. Olsen er venlig og behagelig at omgåes og hurtig til sit arbejde, så jeg vil gerne anbefale ham!

crossmenu